Klanten aan het woord

Gaatse kwam deze winterperiode 2023/2024 bij mij voor Personal Training. Zijn andere sporten stonden op dit moment op een lager pitje. Gaatse wil fit blijven en ook in de winter zijn conditie en spiermassa behouden. Gaatse is 84 jaar! Een mooi voorbeeld dat leeftijd niet belangrijk is om fit te blijven of fitter te worden. Je kunt ten alle tijde beginnen met trainen!

Gaatse van der Beek

In november’23 gestart met een op maat gemaakt voedingschema en elke week Personal Training. Dit heeft in 4 maand een geweldig resultaat opgeleverd. -9,9kg, -5,9% vetpercentage, -2% viscerale vet en 5km hardlopen en inmiddels bezig voor de 10km!

Femke

Johanna kwam maart’23 bij mij. We zijn aan de slag gegaan met 2x per week personal training en een op maat gemaakt voedingsschema. Nu oktober’23 een geweldig resultaat behaald. -15,8kg, -9,4% vetpercentage, -3% viscerale vet en weer rustig begonnen met hardlopen.

Johanna Bouma

Marcel Steegstra: begonnen januari’23, zijn doelen waren fitter worden, conditioneel sterker, wat gewicht kwijt en een sterker bovenlichaam, dit ivm zijn zeilreis van 25 dagen Schotland – Faroe Islands – IJsland. Nu juni’23 een geweldig resultaat! -9,5kg, -9% vetpercentage, -3% viscerale vet en zeilreis behaald!

Marcel Steegstra

Sofia kwam in september’22 bij mij. we zijn aan de slag gegaan met Personal Training en een op maat gemaakt voedingschema. En in december’22 heeft ze haar doelen behaald; -3,2kg, 5,1% vetpercentage en 1% viscerale vet.

Sofia Luimstra

Al 9 maand aan het trainen bij Lieuwkje en met folle trots al veel resultaat geboekt! Alleen was mij dit nooit gelukt, dus echt een aanrader. Lieuwkje bedankt!

Tsjip de Beer

Lieuwkje is een betrokken trainster, kundig, flexibel, altijd in voor een praatje.

Lieuwkje Botma-de Jong

De trainingen van Lieuwkje bevallen ons super goed! De persoonlijke aandacht en fijne sfeer maken de Duo trainingen nog leuker!

Joke en Wendy van de Belt

Doete Jouta; Begonnen november’21 met Personal Training en op maat gemaakt voedingschema. In mei’22 haar doelen behaald; -7,8kg, -4,2 vetpercentage, sterker lichaam en een halve marathon hardlopen.

Doete Jouta

Mirjan Talsma; Begonnen met Personal Training en op maat gemaakt voedingschema oktober’21 en in mei’22 haar 1e doel(en) behaald; -25kg, -7,7% vetpercentage en minder heup- en knieklachten. En in april’23 haar 2e doel behaald; -35kg, -15,1% vetpercentage.

Mirjan Talsma