Klanten aan het woord

In juni’20 ben ik samen met Lieuwkje de strijd tegen de vele exstra kilo’s begonnen. Met een aangepast eetpatroon, trainingen en extra tips van Lieuwkje zijn we aan de slag gegaan. De persoonlijke begeleiding, kennis en betrokkenheid van Lieuwkje hebben ervoor gezorgd dat ik nu 30kg kwijt ben!

Grytsje Andringa

Sinds een aantal maanden train ik bij Lieuwkje. Door haar motiverende, en professionele houding train ik twee keer per week met veel plezier bij haar. Ik merk dat dankzij deze trainingen mijn conditie vooruit is gegaan.

Martha Boersma

Eind september 2020 ben ik begonnen bij Lieuwkje Holwerda. Ik wilde weer lekker in mijn vel zitten en mijn passie, het hardlopen weer oppakken. Ook afvallen was een doel. Samen met haar deskundigheid pakte ze vakkundig mijn blessures aan. Er was altijd een oefening die ik wel kon doen. Nu 5 maanden verder, ben ik 16 kilo afgevallen en loop ik alweer meer dan 10 km hard. Een echte aanrader om bij Lieuwkje Personal Training te gaan doen!

Frederika Krottje

Ik heb Personal Training bij Lieuwkje gehad. Erg leuke leerzame trainingen gehad en ondanks de gekke periode waar we nu in zitten zoekt Lieuwkje altijd naar een oplossing. Lieuwkje gaf me goede Tip’s en heb daar veel van geleerd. Lieuwkje, nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame en sportieve trainingen.

Froukje Helder

Superblij met het behaalde resultaat (-20kg en 9% vetpercentage), zelfs meer dan gedacht! Hele persoonlijke en motiverende begeleiding zowel in sporten als in voeding. Echt een aanrader!

Jojanneke van Gorsel

Menu