Klanten aan het woord

Johanna kwam maart’23 bij mij. We zijn aan de slag gegaan met 2x per week personal training en een op maat gemaakt voedingsschema. Nu oktober’23 een geweldig resultaat behaald. -15,8kg, -9,4% vetpercentage, -3% viscerale vet en weer rustig begonnen met hardlopen.

Johanna Bouma

Marcel Steegstra: begonnen januari’23, zijn doelen waren fitter worden, conditioneel sterker, wat gewicht kwijt en een sterker bovenlichaam, dit ivm zijn zeilreis van 25 dagen Schotland – Faroe Islands – IJsland. Nu juni’23 een geweldig resultaat! -9,5kg, -9% vetpercentage, -3% viscerale vet en zeilreis behaald!

Marcel Steegstra

Sofia kwam in september’22 bij mij. we zijn aan de slag gegaan met Personal Training en een op maat gemaakt voedingschema. En in december’22 heeft ze haar doelen behaald; -3,2kg, 5,1% vetpercentage en 1% viscerale vet.

Sofia Luimstra

Al 9 maand aan het trainen bij Lieuwkje en met folle trots al veel resultaat geboekt! Alleen was mij dit nooit gelukt, dus echt een aanrader. Lieuwkje bedankt!

Tsjip de Beer

Lieuwkje is een betrokken trainster, kundig, flexibel, altijd in voor een praatje.

Lieuwkje Botma-de Jong

De trainingen van Lieuwkje bevallen ons super goed! De persoonlijke aandacht en fijne sfeer maken de Duo trainingen nog leuker!

Joke en Wendy van de Belt

Doete Jouta; Begonnen november’21 met Personal Training en op maat gemaakt voedingschema. In mei’22 haar doelen behaald; -7,8kg, -4,2 vetpercentage, sterker lichaam en een halve marathon hardlopen.

Doete Jouta

Mirjan Talsma; Begonnen met Personal Training en op maat gemaakt voedingschema oktober’21 en in mei’22 haar 1e doel(en) behaald; -25kg, -7,7% vetpercentage en minder heup- en knieklachten. En in april’23 haar 2e doel behaald; -35kg, -15,1% vetpercentage.

Mirjan Talsma

Door de persoonlijke aandacht en zorg van Lieuwkje en een afgesteld voedingschema. Heb ik mijn streefgewicht binnen no-time gehaald. Daardoor voel ik me weer fit en sterk.

Hessel Sikkema

Al een tijd train ik bij Lieuwkje en ben nog altijd tevreden. Naast dat het gezellig is kijkt en luistert ze goed naar wat je nodig hebt en past de trainingen zo nodig aan. Als het even niet zo lekker gaat weet ze altijd iets positiefs te vinden zodat je toch met een goed gevoel naar huis gaat. Mijn eerste doel heb ik mede dankzij haar behaald en hoop nog een tijd met haar te kunnen trainen, ook om het volgende doel te behalen maar ook om fit te blijven.

Erika Kramer-Kamminga

Menu