Klanten aan het woord

Vandaag heb ik mijn doelen met hulp van Lieuwkje behaald. Meer spiermassa, minder vet en mijn streefgewicht bereikt!! Heel fijn om persoonlijke begeleiding te hebben bij de oefeningen, dan weet je zeker dat je ze goed doet, en veel variatie. Ik voel mij fitter en heb veel meer energie! Lieuwkje heel erg bedankt en fijn dat ik altijd een beroep op je kan doen!

Annelies Wierda

Met heel goede hulp van Lieuwkje is het mij gelukt om 20kg af te vallen. Daarnaarst is mijn conditie ontzettend verbeterd. Dit komt allemaal doordat Lieuwkje elke week weer ander programma heeft zodat het sporten nooit saai is. Ik had nooit gedacht dat iemand mij zo kon stimuleren om al deze doelen te bereiken.

Tineke Odijk

Na de coronatijd ben ik bij Lieuwkje gaan trainen. Lieuwkje is een hele fijne personal trainer! Legt alles duidelijk uit, helpt om de goede houding aan te nemen, doelen te behalen & is daarnaarst ook nog eens erg geinteresseerd. Een hele mooie combinatie als personal trainer!

Anneke Ypma-Holman

Na eerst het Bodysupport programma gevolgd te hebben met een mooi behaald resultaat. Nu de trainingen vervolgen van 1x in de week. Het bevalt dus goed! Een heerlijk half uur trainen bij Lieuwkje Holwerda Personal Training geeft al zo veel voldoening en effect. Iedere maandagochtend met veel plezier kijk ik ernaar uit. Een goed begin van de week. Fijn de PT, van Lieuwkje en ze triggert me altijd nog even exstra om tot het uiterste te gaan! Ik ben erg blij met Lieuwkje!

Tineke van der Wal

Na anderhalf jaar “pauze” gehad te hebben ben ik in mei dit jaar weer begonnen met trainen bij Lieuwkje. Vooral omdat mijn rugpijn door mijn ingezakte wervels weer terug kwam. Na een paar weken voelde ik de pijn weer verdwijnen, mijn rug werd weer sterker en wist ik weer waarvoor ik het allemaal doe. Elke week met veel zin gaan sporten en me daarnaast ook gewoon veel fitter en dus sterker voelen! Naarst de heerlijke trainingen van Lieuwkje is er ook altijd tijd voor een fijn en vertrouwd gesprekje! Thnx Topper!   30 september 2021

Akkelien Wijbenga

In juni’20 ben ik samen met Lieuwkje de strijd tegen de vele exstra kilo’s begonnen. Met een aangepast eetpatroon, trainingen en extra tips van Lieuwkje zijn we aan de slag gegaan. De persoonlijke begeleiding, kennis en betrokkenheid van Lieuwkje hebben ervoor gezorgd dat ik nu 30kg kwijt ben!

Grytsje Andringa

Sinds een aantal maanden train ik bij Lieuwkje. Door haar motiverende, en professionele houding train ik twee keer per week met veel plezier bij haar. Ik merk dat dankzij deze trainingen mijn conditie vooruit is gegaan.

Martha Boersma

Eind september 2020 ben ik begonnen bij Lieuwkje Holwerda. Ik wilde weer lekker in mijn vel zitten en mijn passie, het hardlopen weer oppakken. Ook afvallen was een doel. Samen met haar deskundigheid pakte ze vakkundig mijn blessures aan. Er was altijd een oefening die ik wel kon doen. Nu 5 maanden verder, ben ik 16 kilo afgevallen en loop ik alweer meer dan 10 km hard. Een echte aanrader om bij Lieuwkje Personal Training te gaan doen!

Frederika Krottje

Ik heb Personal Training bij Lieuwkje gehad. Erg leuke leerzame trainingen gehad en ondanks de gekke periode waar we nu in zitten zoekt Lieuwkje altijd naar een oplossing. Lieuwkje gaf me goede Tip’s en heb daar veel van geleerd. Lieuwkje, nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame en sportieve trainingen.

Froukje Helder

Superblij met het behaalde resultaat (-20kg en 9% vetpercentage), zelfs meer dan gedacht! Hele persoonlijke en motiverende begeleiding zowel in sporten als in voeding. Echt een aanrader!

Jojanneke van Gorsel

Menu